Ma-Mo een creatieve, oplossingsgerichte, flexibele duizendpoot

Over Ma-Mo

Ma-Mo heeft zich op 1 april 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met als oprichtster ik, Marlous Oynhausen woonachtig in het mooie Groningen!

Maar eigenlijk is Ma-Mo ontstaan tijdens mijn tijd in Egypte. Drie jaar heb ik in dit mooie land mogen wonen en werken als General Manager en mede eigenaresse van de duiklodge Abu Dabbab te Marsa Alam. Tijdens deze periode heb ik veel over mijzelf geleerd, wie ben ik en wat wil ik doen in mijn leven. Bij terugkomst in Nederland was het bijhoorlijk wennen aan alle vaste stramienen en de verwachtingen welke wij hier van elkaar hebben.

Maar ik ben mijn persoonlijke missie niet uit het oog verloren; geen tijd verliezen en gelukkig zijn in wat ik doe! Het leven is maar zo kort en als ik per week 40 uur ongelukkig moet zijn, dan gaat er toch echt iets mis! Vanuit deze persoonlijke missie is Ma-Mo geboren.

Wat is de Missie & Visie van Ma-Mo?

Ma-Mo staat voor Maatwerk Advies-Marlous Oynhausen. Vanaf de start van Ma-Mo ben ik aan het 'struggelen' met waar ik mij op toe wil spitsen. Als ik het ga specificeren komt het neer op projectmanagement, het samenbrengen van verschillende mensen, meningen, doelen en kansen om samen tot een goed resultaat te komen.

Ma-Mo Missie:
Op een positieve, creatieve manier ondernemers een duwtje in de goede richting geven en daarbij zelf blijven leren van de ondernemers.

Ma-Mo Visie:
Een bedrijf zijn welke bekend staat om haar eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen en maatschappelijk verbindend vermogen.
Met deze Missie & Visie in gedachte te houden hoop ik dat ik mijn persoonlijke missie ga waarmaken en kan werken in vrijheid.

Wat zijn de kernwaarden en kwaliteiten van Ma-Mo?

Ik hoop met Ma-Mo veel diverse opdachtgevers te kunnen bereiken om zo ook elke dag te blijven ontwikkelen en leren. Ma-Mo is nieuwsgierig en leergierig aangelegd en gaat voor het hoogsthaalbare. Zoals al omschreven wil ik voornamelijk gelukkig zijn in wat ik doe en een vrolijke noot zijn bij mijn opdrachtgevers. Ik ben niet het type wie een 09:00 - 17:00 mentaliteit heeft, je mag mij gerust 's avonds of in het weekend bellen. Maar natuurlijk ben ik realistisch en weet ik heel goed dat ondernemen ook keihard werken is en niet altijd over rozen gaat. Zolang je het zelf maar onder controle houdt.

Als ik begin met een opdracht probeer ik mijn gedachten altijd te orderen door meerdere mindmaps te maken. Een mindmap kan je helpen om per vraagstuk onderliggende vragen boven water te krijgen. Om mijzelf het Ma-Mo goed te kunnen presenteren heb ik ook meerdere mindmaps gemaakt, waarvan sommige terugkomen op deze website. Wat zijn de kwaliteiten van Ma-Mo? Zie hieronder een mindmap welke op deze vraag een antwoord geeft.

  • Met plezier ondernemen
  • Niet opgeven, er is altijd een oplossing
  • Op gelijkwaardige wijze, open en eerlijk communiceren
Elke opdracht zie ik als nieuw project en dus kan ik mijzelf het beste projectmanager noemen. Ik denk dat deze titel ook het beste bij mijn eigenschappen en kwaliteiten past. Ik ontvang een probleem van een opdrachtgever en ga opzoek naar effectieve, klantgerichte, oplossingsgerichte, creatieve oplossing. Deze presenteer ik aan de opdrachtgever en voer het vervolgens uit. Op de pagina's diensten en portfolio is informatie te vinden wat mijn diensten kunnen zijn en wie mijn opdrachtgevers zijn.

Het maken van je eigen website is zoveel lastiger dan voor een opdrachtgever en een over mij schrijven is al helemaal een drama. Wie ben je, wat doe je? Allemaal vragen welke erbij komen kijken. Ik ga maar vooral door met 'hosselen' (ondernemend leven) en hopen op een heleboel leuke opdrachtgevers.

Ben jij die opdrachtgever met een opdracht waar jij niet meer uitkomt? Neem gerust contact met mij op en wie weet ontstaat er een mooie samenwerking!

"Your smile is your logo, your personality is your business card, how you leave others feeling after an experience with you becomes your trademark."

Volg Ma-Mo:

share 1share 4share 5

 

 

 

Contactgegevens

Marlous Oynhausen
06 46 69 41 69
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer: 65900197