Ma-Mo een creatieve, oplossingsgerichte, flexibele duizendpoot.

Wauw, nog maar 10 dagen!

Het gaat gebeuren en al over 10 dagen. Over 10 dagen ben ik 100% ZZP'er. Als in zelfstandig ondernemer, als in vrijheid, als in risico's als in mijn droom
Mijn huidige werkgever, PandGarant, waar ik werk als VvE beheerder heeft mij aangeboden om op zzp basis mijn functie bij PandGarant over te dragen aan mijn opvolger.
Dit heb ik gelijk als kans aangegrepen om verder te gaan met Ma-Mo.
Vanaf 1 november 2017 ben ik, Marlous, helemaal zelfstandig, ik zeg PROOST!

Lees meer

 

Waar staat Ma-Mo eigenlijk voor?

De helft van 2017 is aan mij voorbij gevlogen. Mijn Blog hoe staat het daarmee, mijn website klopt die wel?

Een paar weken geleden attendeerde mijn lieve vriendinnetje Josse, moeder van Bobbie en eigenaresse van Bij Josse, op een google event, de Digitale werkplaats! Geheel gratis en je zou er een hoop van opsteken. Op een mooie zonnige dag kwam Josse mij ophalen en gingen we samen naar de Suikerunie. Ik had mijn ingeschreven voor een 10 minuten sessie, je mocht een vraag stellen over je website. Eigenlijk vond ik dat mijn website best ok was. Na 2 minuten werd duidelijk, dat was niet zo. Want wat was mijn focus? Ja goeie vraag! Daarna een bijeenkomst over naamsbekendheid. De les is hier: voor naamsbekendheid moet je weten wie je doelgroep is, welk probleem je voor wie wil oplossen en hoe?

Deze ochtend heeft mij compleet van de kaart gebracht, want wat doe ik nou eigenlijk?

Lees meer

Mamomarketingbureaunewyear

2016 een bevlogen jaar!

 

En zo zitten we ineens aan het einde van 2016. Ik las net een stukje op internet dat de tijd tussen Kerst en Oud & Nieuw mensen aan het denken zet. Nou dat klopt bij mij in ieder geval! Een jaar is voorbij gevlogen met OMG wat een ontwikkelingen.

Lees meer

Mamovakantiebonaire

Bon dia!

Vakantie op Bonaire, Jottum!! Voor dat ik wegging had ik het helemaal bedacht. Bijna drie weken op Bonaire, dat betekent een hoop inspiratie en creativiteit.

En wat kwam er…….... helemaal niks!

Lees meer

Ma-Mo eerste kantoor

Terug van het 'flipflop' leven naar het koude kikkerlandje.

Wat is leven? Wat wil ik, wie ben ik?

Drie en half jaar geleden begonnen deze vragen op te borrelen, noem het een quater life crisis of een HELP ik word 30 crisis. Het was er ineens, en dan?

Eigenlijk was het besluit binnen 2 weken genomen, ik moet hier weg. En zo geschiedde, mijn baan als VvE beheerder opgezegd, huis verhuurd. Lous zou op wereldreis!

Lees meer

Volg Ma-Mo:

share 1share 4share 5

 

 

 

Contactgegevens

Marlous Oynhausen
06 46 69 41 69
info@ma-mo.nl

KvK nummer: 65900197

Contactformulier